BuiltWithNOF

Ervaringen stage Suriname


Ik heb echt een geweldige tijd gehad en zal iedereen stagewonen aanbevelen, gisteren heb ik al een paar nieuwe geneeskunde studenten enthousiast gemaakt voor stagewonen!
Suriname is een heerlijk land en ik ga zeker terug komen.
Ik wil nog kwijt dat u met Kenneth echt blij moet zijn, hij stond altijd voor ons klaar en hij ging heel professioneel om met de problemen die zich voordeden.
In ieder geval bedankt! En ik ga een paar leuke foto’s uitzoeken voor op de site.
Nogmaals bedankt,

RobbertJan Delfos


U bedankt voor alle medewerking die u hebt verleend met de kamers.
Ik ben erg blij dat ik in de Mozartstraat 118 heb mogen wonen en ik heb het er erg fijn gehad!

Vriendelijke groet,

Mareen Datema


Dank u wel voor de goede service; ik heb een prima verblijf gehad in Suriname. Mijn complimenten!

Vriendelijke groet,

Esther Zuidema


Hartelijk dank voor het faciliteren van de prachtige woonruimte in een mooie stageperiode. Ook mijn complimenten voor Kenneth, die zijn werk voortreffelijk doet!

Met vriendelijke groet,

Albert Nederveen


Allereerst mijn compliment voor uw perfecte organisatie en prettig verblijf bij stagewonen in Suriname. Kenneth is een zeer correct en betrouwbaar persoon waar je altijd terecht kunt voor al je vragen. Nogmaals bedankt voor een fijne tijd in Suriname.


Ik wilde jullie bedanken, want mede dankzij jullie heb ik er een prachtige tijd gehad. Bedankt!

Met vriendelijke groet:

Rogier van't Ende


Ik heb het erg naar mijn zin gehad bij Stagewonen en ik zou alle stagiaires die van plan zijn om naar Suriname te komen zeker aanraden om bij Stagewonen te verblijven!

Groetjes,

Elvira Go


Ik wil u bedanken voor de fijne tijd die ik heb gehad in Suriname. Ik werd heel hartelijk bij uw appartementencomplex ontvangen. De kamer was prima, keurig verzorgd evenals het terrein. Zodra ik thuis ben, ik zit nu namelijk nog op Curacao, zal ik een verhaaltje sturen met foto's. Nogmaals bedankt!

Met vriendelijke groet,

Milja


Zijn jullie op zoek naar een geschikte kamer in Paramaribo tijdens jullie stage? Dan ben je bij Stagewonen op het goede adres. Ik zelf heb ik hier ook gewoond en heb het zeker naar mijn zin gehad. ’s Ochtends met een kop koffie en m’n laptop met MSN in de hangmat, op het heetst van de dag verkoeling zoeken in het zwembad voor de deur of mezelf lekker opfrissen onder de douche op m’n kamer voor het uitgaan. Klinkt goed toch!?

Je woont met andere stagiaires op het complex wat er voor zorgt dat je nooit alleen bent. Zeker als je net bent aangekomen en de weg niet goed kent in Paramaribo, is dat erg prettig. Kortom, ik heb met veel plezier in Stagewonen gewoond, gewerkt, gezwommen, geluierd, gebarbecued en vooral veel gelachen met de rest!

Alvast veel plezier in Suriname en laat je stage een onvergetelijke tijd worden!

Groetjes,
Martine, 22 jaar


Ik heb 5 maanden stage gelopen bij het Ministerie van Justitie & Politie in Suriname. Stagewonen is een goede manier om andere stagiaires te leren kennen. Ik heb als eerste bewoonster van Stagewonen veel stagiaires zien komen en weer gaan. Dit was erg leuk om mee te maken. Veel geleerd, goede ervaringen opgedaan en voor een stage in Suriname zou ik Stagewonen zeker aanraden!

Zehra Keles, 21 jaarIk heb genoten van het verblijf en wens jullie verder ook nog veel succes met stagewonen verder.

mvg,
Wouter Degezelle


Ik ben voor 2 weken naar Suriname toegeweest om mijn zusje daar op te zoeken die daar een aantal maanden stage loopt. Zij verblijft momenteel nog steeds bij Stagewonen en ikzelf kon daar tijdens mijn vakantie ook terecht. Ik heb een hele leuke tijd bij Stagewonen gehad. Vaak had ik niet eens echt de behoefte om de stad in te gaan, omdat het bij Stagewonen zelf al gezellig en relaxed is. Er is een zwembad en er zijn hangmatten, meer heb je eigenlijk niet nodig om tot rust te komen en te genieten. De buurt is vrij rustig en de supermarkt is bijna om de hoek, erg handig. Als ik in de toekomst zelf nog stage in Suriname zou willen gaan lopen, dan zou ik graag weer bij Stagewonen willen verblijven. Het fijne is dat je nooit echt alleen bent, er zijn altijd wel mensen om je heen die leuke dingen willen ondernemen. De 2 weken zijn veels te snel omgevlogen, maar ik heb het erg naar mijn zin gehad.

Annemiek SchouwinkVorige week ben ik teruggekomen in Nederland na mijn stage van drieënhalve maand in Suriname. Ik heb stage gelopen op een basisschool in een van de armere wijken van Paramaribo. Na een zware stagedag in een veel te heet en klein klaslokaal met te veel kinderen, was het echt 'thuiskomen' in de Mozartstraat 118. Soms tegenstrijdig, omdat ik me dan ineens weer baadde in luxe. Als ik mijn bikini aandeed en op het luchtbedje in het zwembad dobberde voelde het meer als vakantie dan stage.
Verder was het heel leuk om met zoveel stagiaires onder één dak te wonen.
Alhoewel iedereen verschillende stageadressen had, kon je toch veel ervaringen delen met je huisgenoten. Ook zijn we met een groep uit het huis het binnenland in geweest.
Het is fijn dat je niet verplicht bent om altijd maar met de groep op te trekken, maar dat je je ook heel goed kunt terugtrekken in je eigen kamer. Eten in je eigen koelkast, je laptop met draadloos internet, je eigen douche en toilet. Bijna luxer dan thuis.
Ik vertel iedereen die stage gaat lopen in Suriname voortaan over het stagewonencomplex aan de Mozartstraat 118.
Mede hierdoor is mijn tijd in Suriname onvergetelijk geweest!

Mandy Ladan


(vanuit Suriname)
Hier is het, zoals altijd.....heeeerlijk! Alles gaat goed, de zon schijnt weer en we hebben heerlijk in het zwembad gelegen vandaag!
Vandaag zijn er weer 5 nieuwe gekomen en volgens mij is iedereen diep onder
de indruk van het zwembad hoor ;)
Het leven is mooi in Switi Sranan!

(terug in Nederland)
Heb genoten van het verblijf in Su, en vond het fijn veilig en toch wel een
beetje luxe bij jullie te wonen!

Liefs, Eva


Vanuit Paramaribo even een mailtje. Ik ben erg tevreden over het
complex van stagewonen en de kamers, want deze zijn erg fijn en luxe ingericht.

(terug in Nederland)
Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad bij het complex en vind ook dat als
er iets was dit goed werd opgelost. Was erg goed geregeld allemaal.
Bedankt voor de goede zorgen!

Groetjes, Barbara


(vanuit Suriname)
Allereerst wil ik even zeggen dat het er hier echt keurig netjes en verzorgd uit ziet. Het is echt helemaal goed, het is echt leuk 'thuis' komen na een dag stage lopen, niet onbelangrijk toch.
Alles is keurig geregeld en ben er helemaal blij mee!!!
Verder wil ik nog even zeggen dat een heleboel mensen jaloers op me zijn dat ik hier zit, heb zelf ook niets beters gezien dan dit wooncomplex. 

(terug in Nederland)
Ik wil nog even zeggen dat ik hier echt een onwijs leuke tijd heb gehad en de service en het huis waren perfect!!! Bij deze complimenten.

Groetjes, Stefanie.


Nu alweer drie dagen hier en al helemaal gewend, wat een heerlijk huis! Leuke mensen en heel prettig wonen.

Groetjes, Marije.


Ik heb het hier in ieder geval enorm naar m'n zin. Op dit moment is mijn zus hier, dus dat is erg gezellig. Verder is het inmiddels al echt druk geworden hier in huis maar wel leuk zo veel verschillende mensen.

Groetjes, Marieke


Erg bedankt voor het fijne verblijf!

Groetjes van Hannah


Ik heb net de foto's aan het kijken op stagewonen.nl. Het zwembad ziet er echt mooi uit.
Ook de afgeschermde poort en de nieuwe bankjes zien er leuk uit.

Groetjes, Cathy


Ik heb het goed naar m´n zin gehad op de Mozartstraat 118.

Bedankt.

Vriendelijke groet,
Nikki.


Ik heb een heel goed verblijf gehad bij stagewonen.

Met vriendelijke groet
Steven

terug naar boven